keskiviikko 22. lokakuuta 2014

HUUTOMAA.COM ON AVANNUT OVENSA!

Vihdoin se tapahtui. Huutomaa.com on avautunut ja toiminta lähtenyt hienosti käyntiin! Todella hyvältä ja lupaavalta vaikuttaa! Paljon löytyy myös avajaistarjouksia!

Tässä muutama:

-Uusi asiakas saa rekisteröinnin yhteydessä 10 ilmaista huutoa!
- Ensimmäisen huutopaketin ostaja saa 200% bonushuudot!
-Tosi innokkaille huutajille: 2500 huudon ostaja saa kaupanpäälle Asuksen 15,6" kannettavan tietokoneen tai LG:n 42" LED-taulutelevision. (Arvo 349.90€)

SEKÄ KAIKEN TÄMÄN LISÄKSI: Jos olet saanut "KUTSUKOODIN" saat vielä lisäksi 40kpl ILMAISIA HUUTOJA, kun ostat vähintään 28€ arvoisen huutopaketin! Minulla on ilo tarjota teille seuraava kutsukoodi jolla saat tämän edun! Laita "Kutsukoodi" kohtaan numerosarja: 668

HUOM! Jotta nuo 40kpl ilmaisia huutoa ilmestyy tilille sinun tarvitsee ilmoittaa huutopaketin oston jälkeen huutomaan asiakaspalveluun kutsukoodi sähköpostilla!!!

Eli pääset hyvään alkuun! 10kpl ilmaisia huutoja + ensimmäinen osto 200% bonushuutoja sekä vielä *40kpl ilmaisia huutoja* (*ostaessasi yli 28€ arvolta huutoja ja antamalla kutsukoodin rekisteröinnin yhteydessä)



REKISTERÖIDY HUUTOMAA.COM SIVUILLE TÄSTÄ JA MUISTA KUTSUKOODI 668 JA SAAT KAIKEN HYÖDYN IRTI!

(Tarkista Huutomaan omilta sivuilta mitkä tarjoukset ovat voimassa! Emme ole mukana huutomaan toiminnassa niin emme voi tietää jos joku tarjous loppuu esim. kesken!)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua! :)